www.24Healthy-Food-Sports.nl - 24 uur Gezonde voeding en sports
Herbalife dranken


Aloë Drinksiroop 473ml  Naturel en Mango smaak (Natuurlijke reiniger)
Aloë Drinksiroop 473ml Naturel en Mango smaak (Natuurlijke reiniger)
Verfrissende en verzachtende aloësiroop. Herbal Aloësiroop is gemaakt van het aloëblad en is een verfrissende siroop met aloë verasap om water een verfrissende citrustwist te geven. Verkwikkende en kalmerende siroop van de Aloë vera plant. Reinigt het spijsverteringskanaal, stimuleert natuurlijke reinigingsproces van het lichaam en werkt ontstekend remmend. Ondersteunt bij darm/maag klachten en chronische aandoeningen ( hoge bloeddruk, diabetes, reuma, artrose, cara, etc) Belangrijkste voordelen Bevat belangrijke enzymen aminozuren en vitaminen. Bevat o.a. calcium, magnesium, vitamine A en kamille Bevat 40% aloë verasap afkomstig van het aloë verablad Toegevoegd aan water geeft de Herbal Aloësiroop een verfrissende smaak die u kan helpen meer water te drinken en zodoende kan helpen bij het bereiken van de benodigde vloeistofinname van 2 liter per dag Bevat citrus voor een verfrissende smaak Bevat 22 kcal per portie van 15 ml
Herbal Aloë Max siroop
Herbal Aloë Max siroop
Deze Aloëdrank bevat 97% aloë veragel en biedt de hoogste concentratie aloë beschikbaar. Geniet van de voordelen van geconcentreerde aloë en geef uw water een verfrissende, evenwichtige twist. BELANGRIJKSTE VOORDELEN • Herbal Aloë Max bevat 97% gel afkomstig van het aloë verablad en is voorzien van het kwaliteitskeurmerk van de ‘Internationale Aloëwetenschap*’ (IASC) Bevat geen kunstmatige smaak-, kleur- of zoetstoffen Laag in calorieën De bevoorrading van de aloë vera wordt nu gedaan vanuit Herbalife Innovations and Manufacturing. Herbalife is eigenaar van het hele proces, van ‘Seed to Feed’! *Goedgekeurd door de IASC GEBRUIK Meng 3 dopjes (15 ml) met 120 ml water.
Instant Kruidendrank Smaken: Original, citroen, frambozen en perzik
Instant Kruidendrank Smaken: Original, citroen, frambozen en perzik
Een verfrissende drank, laag in calorieën en geïnfundeerd met groene en zwarte thee. Heeft een antioxidanten werking. Verbrandt het lichaamsvet en zet het om in energie. Is dorstlessend. Helpt de afvalstoffen af te voeren en neemt de “Trek” weg. Bevordert de spijsvertering en stofwisseling. Werkt prestatie verhogend bij sporten. BELANGRIJKSTE VOORDELEN • Weinig calorieën – ongeveer 6 kcal per portie • Eén kopje Instant Kruidendrank bevat 85 mg cafeïne om te helpen de alertheid te verhogen en concentratie te verbeteren •Onze groene thee is uit water geëxtraheerd om u het beste uit groene thee te geven •Verkrijgbaar in de smaken Original, Citroen, Framboos en Perzik •Kan zowel warm als koud gedronken worden, afhankelijk van waar u zin in heeft Deze unieke mix van orange pekoe – een traditionele zwarte thee, en groene thee, met extracten van de malvabloem, hibiscusbloem en kardemomzaad, is ontwikkeld om te doen herleven en verfrissen GEBRUIK Meng een 1⁄2 theelepel (ongeveer 1,7 g) met 250 ml heet of koud water. Instant Kruidendrank is een verfrissende drank die u op zichzelf kunt drinken of tijdens de maaltijd en bevat slechts 6,2 kcal per portie.
Lift off  bruisende energie drank smaak: Citroen en Sinaasappel
Lift off bruisende energie drank smaak: Citroen en Sinaasappel
Als u zich vermoeid voelt, krijg dan uw energieke gevoel terug met LiftOff, een cafeïnehoudende, bruisende energiedrank met weinig calorieën. Cafeïne helpt de alertheid te bevorderen en verbetert de concentratie.Een energie gevende mix van taurine, guarana en cafeïne, vitamine B en C. BELANGRIJKSTE VOORDELEN • 10 kcal per portie,een goede vervanger voor de koolzuurhoudende dranken met suiker • 100% van de ADH vitamine C om de vermoeidheid tegen te gaan 100% van de A D H B-vitaminen (B1, B2, B3, B5, B6, biotine) voor een normaal energiemetabolisme Bevat natuurlijke cafeïne uit guarana en cafeïnepoeder Iedere portie bevat 75 mg cafeïne om de alertheid te helpen verhogen en concentratie te verbeteren HOE KAN HET U HELPEN? Stress en vermoeidheid zorgen er vaak voor dat we suikerhoudend, calorierijk voedsel en drank tot ons nemen. Hydrateer uw lichaam en geef het een energieke boost met LiftOff, een energiedrank laag in calorieën, maar met 100% van uw A D H B-vitaminen (B1, B2, B3, pantotheenzuur, B6, biotine) en vitamine C. GEBRUIK Neem dagelijks één tot twee tabletten door ze op te lossen in water.
H3O ProTM
H3O ProTM
Ontwikkeld door experts in sportvoeding is H3O ProTM ideaal om voor, tijdens en na de inspanning te drinken voor een snelle hydratatie: •Levert 137 kcal per portie •Geeft een osmolaliteit van 280-300 m Osmol/kg – ideaal voor sportprestaties •Levert vitaminen E en C die helpen de cellen beschermen tegen oxidatieve stress Bevat geen kunstmatige zoet-en smaakstoffen of conserveringsmiddelen HOE KAN HET U HELPEN? Het houden van voldoende hydratatie en de juiste energiewaarden tijdens sport of inspanning is van vitaal belang. Het drinken van water alleen is dan soms niet voldoende, aangezien het niet die typische elektrolyten of koolhydraten bevat. Voorzie uw lichaam van brandstof met een juiste balans van elektrolyten en koolhydraten voor, tijdens en na de inspanning. WIST U DAT? Slechts 2% vochtverlies of lichte uitdroging tijdens inspanning de prestaties aanzienlijk kunnen beïnvloeden. GEBRUIK Per 60 minuten hevige inspanning waarbij u flink transpireert wordt één portie (1 zakje aan gelengd met 500 ml water)aanbevolen.Voor gemiddelde,serieuze en professionele sporters: neem één portie voor en/of tijdens de training om u gehydrateerd te houden.