www.24Healthy-Food-Sports.nl - 24 uur Gezonde voeding en sports
Herbalife voedingssupplementen
 

.
Cell-U-Loss Body shaper
Cell-U-Loss Body shaper
Cell-U-Loss voedingssupplement met vitamine C, calcium, kalium, ijzer en botanische extracten. Normaliseert de vochthuishouding. Maakt verhoornde celwanden van oude vetcellen week. Effectief tegen Cellulitis. Zorgt voor betere doorbloeding. Helpt tegen koude handen en voeten en als men vocht vasthoudt. BELANGRIJKSTE VOORDELEN Cell-U-Loss levert magnesium, dat nodig is voor de balans van elektrolyten IJzer draagt bij aan het tegen gaan van vermoeidheid Kalium en calcium dragen bij aan het normale functioneren van spieren en calcium ondersteunt het onderhoud ervan HOE KAN HET U HELPEN? Een gevarieerd en uitgebalanceerd dieet zou u alle vitaminen en mineralen moeten verschaffen die u nodig heeft. Als u moeite heeft genoeg ijzer of calcium binnen te krijgen, dan biedt Cell-U-Loss een goede bron voor beide. GEBRUIK Neem driemaal per dag tijdens de maaltijden één tablet.
Cell Nutrition vitaliteit, energie en welzijn
Cell Nutrition vitaliteit, energie en welzijn
Cell Nutrition bevat een speciale formule die het lichaam voorziet van B-vitaminen (B1, B2 en B6), plus de essentiële mineralen mangaan en koper voor een normaal energiemetabolisme en zink voor een normaal koolhydraatmetabolisme. Zorgt ervoor dat de voeding optimaal benut wordt in de cellen waardoor de energieproductie van de cel toeneemt. Geeft meer vitaliteit en energie. Bij stress, drukte, moeheid en traag afslanken. BELANGRIJKSTE VOORDELEN Rijk aan B-vitaminen om te helpen de energie uit voedingsmiddelen beschikbaar te maken Bevat zink voor een normaal energiemetabolisme Dagelijkse ondersteuning voor de energieproductie van cellen en de bescherming tegen oxidatieve stress HOE KAN HET U HELPEN? De mineralen zink, koper en mangaan helpen cellen beschermen tegen oxidatieve stress. Daarom kan het nemen van een voedingssupplement als Cell Nutrition ondersteuning bieden voor hectische levensstijlen. GEBRUIK Neem driemaal per dag één capsule.
Thermo Complete™ anti-vet booster of oppepper
Thermo Complete™ anti-vet booster of oppepper
Herbalife Thermo Complete levert cafeïne om u een mentale boost te geven door te helpen de concentratie te verbeteren en alertheid te vergroten. Krachtige kruidenmix van o.a. sinaasappel uit Sevilla, Yerba meté, groene thee, cafeïne en kaneel die het afslankproces versnellen en de vitaliteit verhogen. Verhoogt de vetverbranding en voorkomt honger. Helpt energie en humeur voor enkele uren oppeppen. Snackbehoefte vermindert, antioxiderende werking. BELANGRIJKSTE VOORDELEN Een unieke mix van natuurlijke cafeïne uit groene thee en yerba mate Vitamine C draagt bij aan het verminderen van vermoeidheid Cafeïne om de concentratie en alertheid te helpen verbeteren HOE KAN HET U HELPEN? Heeft u vaak het gevoel dat u uw concentratie en alertheid moet verbeteren? Voor velen is koffie of thee de keuze van voorkeur... Maar als er geen tijd is voor een koffiepauze, dan biedt Thermo Complete een handig alternatief. GEBRUIK Neem dagelijks één tot twee tabletten, halverwege de ochtend en halverwege de middag.
Thermo geel  Slapend slank of antisnack
Thermo geel Slapend slank of antisnack
Thermo Geel is een voedingssupplement rijk aan chroom om het macronutriënt metabolisme en normale glucosewaarden van het bloed te helpen ondersteunen. Met Garcinia extract. Heeft een gunstig effect op stofwisselingsproces en bloedsuikerspiegel. Helpt de “lekkere trek” te bedwingen. Belangrijkste voordelen Een dagelijks voedingssupplement dat chroom bevat om de normale glucosewaarden van het bloed te helpen onderhouden.
Tang Kuei  voor vrouwen
Tang Kuei voor vrouwen
Tang Kuei is gemaakt van de wortel van het Angelica Sinesis-kruid. Eeuwenlang hebben Chinese kruidendokters Tang Kuei beschouwd als ‘superieur’ kruid. Supplement speciaal voor vrouwen in de overgang of voor de maandelijkse ongemakken. Belangrijkste voordelen Tang Kuei is een supplement voor de ondersteuning van de vrouwelijke gezondheid, met kamille. Helpt het lichaam de natuurlijke balans te vinden, herstelt vermoeide spieren en ontspant de door de kamille, spierpijn of andere spieraandoeningen. Gebruik 1-3 tabletten per dag
Prelox® Blue voor mannen
Prelox® Blue voor mannen
Prelox Blue is een voedingssupplement dat speciaal ontwikkeld is om de gezondheid van mannen te ondersteunen. Supplement speciaal voor mannen, een mix van aminozuren en antioxidanten van planten en andere bronnen. Helpt mannen het hoofd te bieden aan een stressvolle en veeleisende levensstijl. Verbetert de viriliteit, het uithoudeningsvermogen en de (seksuele) prestaties. Belangrijkste voordelen • Met L-arginine en Pycnogenol, een gepatenteerd extract van de Pinus Maritma. • Prelox Blue is rijk aan vitamine E om uw cellen te helpen beschermen tegen oxidatieve stress. Gebruik In de eerste 14 dagen wordt aanbevolen om 4 tabletten per dag te nemen. Daarna 2 tabletten per dag.
Schizandra Plus rijk aan antioxidant
Schizandra Plus rijk aan antioxidant
Voedingssupplement met Schizandra, rijk aan selenium en vitaminen B6 en C om bij te dragen aan het normale functioneren van het immuunsysteem. Zeer krachtige antioxidant, Kan helpen de lichamelijke prestaties te verbeteren. Helpt bij bescherming van de cellen en daardoor aan de afweer van het lichaam. Belangrijkste voordelen Vitamine E draagt bij aan de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress Vitaminen C en B6 dragen ook bij aan het verminderen van vermoeidheid Een ideaal supplement voor als u een druk en hectisch leven leidt Details K¬ijk voor de actuele ingrediënten en voedingswaarden op de productverpakking. Gebruik Neem dagelijks twee tabletten, bij voorkeur tijdens de maaltijd. Product beschrijving Voelt u zich uitgeput? Schizandra Plus is rijk aan selenium en vitaminen C en B6 om uw immuunsysteem te helpen normaal te functioneren en vermoeidheid te helpen verminderen. Vitamine E is toegevoegd om cellen te helpen beschermen tegen oxidatieve stress
RoseOx  24- uurs antioxidant
RoseOx 24- uurs antioxidant
RoseOx is een goed afgerond voedingssupplement dat botanische extracten bevat, waaronder rozemarijn, kurkuma en crucifere groenten. Nieuwe generatie antioxidant met cascade effect (vertienvoudigd de werking). Maakt vrije radicalen onschadelijk stoffen die vrijkomen door stress, afslanken, roken en intensief sporten/arbeid. Antiveroudering en preventief voor de gezondheid. Vertienvoudigd de werking van vitamine A, C, E, werkt 24 uur. BELANGRIJKSTE VOORDELEN Als uw leven druk en hectisch is, kan RoseOx uw lichaam helpen de ondersteuning te bieden om hiermee om te gaan. HOE KAN HET U HELPEN? RoseOx is speciaal samengesteld om uw lichaam te ondersteunen als u moeite heeft alles aan te kunnen tijdens spannende tijden. GEBRUIK Neem dagelijks één tablet, bij voorkeur tijdens de maaltijd.
Vezel-en kruidentabletten de tandenborstel van de darmen
Vezel-en kruidentabletten de tandenborstel van de darmen
Vezels & Kruiden bevat havervezels en peterselie-, oranjebloesem-, hibiscusbloem- en venkelzaadpoeder. Reinigt de darmen mild en grondig zodat de darmvlokken weer open gaan staan. Zorgt ervoor dat de F1 shake beter wordt opgenomen in het lichaam. BELANGRIJKSTE VOORDELEN Vezelsupplement helpt u bij het bereiken van de aanbevolen dagelijkse inname van 25 g vezels. Ideaal om te gebruiken samen met de Formula 1 shakes en Formula 2 Multivitaminencomplex als onderdeel van uw gewichtsbeheersingsprogramma. Gebuik 3 x daags 2 tabletten bij de hoofdmaaltijden met water innemen.
Fibrebond vetmagneet tablet
Fibrebond vetmagneet tablet
Fiberbond is een vezelsupplement dat oplosbare en onoplosbare vezels bevat, die kunnen helpen bij het behalen van uw dagelijks aanbevolen vezelinname van 25 g. Bindt 25% van het nieuwe dierlijke vet dat men eet en voert het direct af. Verlaagt cholesterolgehalte en vermindert hongergevoel en verbetert de stoelgang. BELANGRIJKSTE VOORDELEN Fiberbond bevat oplosbare en onoplosbare vezels. Wanneer het wordt gebruikt in combinatie met de voedingsvezelinname uit andere bronnen, kan het uw lichaam helpen de vezels binnen te krijgen die het nodig heeft HOE KAN HET U HELPEN? Er zijn twee typen vezels, oplosbare en onoplosbare, welke onverteerd door het lichaam gaan. Oplosbare vezels helpen een evenwichtig cholesterolniveau te behouden en spelen een rol bij het binden van vet en het reguleren van de suikers in het bloed. Onoplosbare vezels stimuleren de stoelgang en helpen giftige stoffen af te voeren via de dikke darm. GEBRUIK Eén portie levert 2,4 g van de aanbevolen 25 g vezels per dag.
Guarana Tabletten N.R.G. Energieregelaar
Guarana Tabletten N.R.G. Energieregelaar
NRG-tabletten bevatten cafeïne uit guarana om de alertheid te helpen bevorderen en het gevoel van mentale vermoeidheid te helpen verminderen. Brengt energieniveau in balans, verdeelt de energie over de dag. Betere concentratie, snelle afvoer van melkzuren in de spieren na het sporten (minder spierpijn). Bevat antihistamine tegen allergie, hooikoorts en volle sinussen. BELANGRIJKSTE VOORDELEN Guarana, gemengd met orange pekoe,een traditionele zwarte thee meteen fijn een rijke smaak Bevat 32 mg cafeïne uit guarana. HOE KAN HET U HELPEN? Gedurende de dag kunnen er momenten zijn waarop u het gevoel heeft zich niet meer te kunnen concentreren. Als de mentale vermoeidheid toeslaat, kan het een uitdaging zijn alert en gefocust te blijven. Supplementen met guarana kan een goede optie zijn om u gefocust en energiek te houden. GEBRUIK Neem dagelijks twee tot vier tabletten. Guarana is een plant die zijn oorsprong vindt in Zuid- Amerika en al eeuwen lang wordt gebruikt door de Amazone-Indianen voor het cafeïne gehalte.
QuickSpark® Natuurlijke energie op cellulair niveau
QuickSpark® Natuurlijke energie op cellulair niveau
Het hebben van een druk leven of veel reizen kan ertoe leiden dat u moet werken terwijl u zich niet op uw best voelt. Als u gedurende de dag een opfrisser nodig heeft, probeer dan QuickSpark. Nicotinamide adenine dinucleotide (NADH) komt van nature voor in het lichaam en is betrokken bij het energiemetabolisme. Ons lichaam heeft van nature Co-enzym 1. Wanneer we ouder worden wordt het niveau hiervan minder en als resultaat daalt ons energieniveau Hoe mee Co-enzym 1 de cellen krijgen, des te meer energie er door de cellen kan worden geproduceerd en hoe meer energie we hebben om optimaal te kunnen functioneren. BELANGRIJKSTE VOORDELEN Oplosbare zuigtablet zonder cafeïne Suiker- en calorievrij Geen kunstmatige kleur-of smaakstoffen HOE KAN HET U HELPEN? QuickSpark zorgt voor een opfrissing zonder cafeïne met 10 mg Co-Enzym 1 in een makkelijk oplosbare zuigtablet. GEBRUIK Neem naar gelang 1 zuigtablet per dag. Plaats het onder uw tong totdat het volledig opgelost is. Kauw er voor maximale effectiviteit niet op.
Herbalifeline® omega-3
Herbalifeline® omega-3
Herbalifeline® is een omega-3-supplement r¬ijk aan de essentiële omega-3-vetzuren EPA en DHA, die erom bekend staan te helpen b¬ij het onderhouden van een vitaal hart. Goed voor haar, huid, hersenen, concentratie, hart en bloedvaten, darmproblemen, ziekte van Crohn, colitis, nagels, reumatische klachten, lichte depressie, ADHD, gewrichten (artrose), droge huid, hoog cholesterol. Belangrijkste voordelen • Rijk aan EPA en DHA om het hart te helpen vitaal te blijven. Om dit gunstige effect te bereiken, consumeert u 250 mg EPA & DHA per dag, zoals wordt aanbevolen door de Europese Autoriteit voor Voedselveiligheid (EFSA) • Het consumeren van omega-3-vetzuren helpt uw hart vitaal te houden. Ons lichaam produceert hier niet genoeg van, dus moeten we ze binnen krijgen uit externe bronnen • DHA draagt ook bij aan het behoud van het normale functioneren van de hersenen en het zicht • Bevat essentiële oliën om de smaak te verfrissen Gebruik 3 x daags 1-3 tabletten voor de hoofdmaaltijd met water innemen.
Niteworks Gezonde hart- en bloedvaten
Niteworks Gezonde hart- en bloedvaten
Niteworks is een voedingssupplement voor tijdens de nacht, met L-arginine, L-citrulline en vitaminen C & E en foliumzuur. Stikstofoxide (NO) is heel belangrijk voor een normale bloedsomloop. Overdag wordt NO aangemaakt, maar ’s nachts neemt de productie af. NO ontspant de bloedvaten waardoor een betere bloedcirculatie ontstaat Snurken wordt minder. BELANGRIJKSTE VOORDELEN Niteworks bevat de aminozuren L-arginine en L-citrulline Rijk aan foliumzuur Rijk aan vitaminen C en E om de cellen te helpen beschermen tegen oxidatieve stress Met citroenmelisse HOE KAN HET U HELPEN? Stikstofoxide is een gas dat van nature in het lichaam voorkomt en een normale bloed- en vaatcirculatie bevordert, in combinatie met een uitgebalanceerd en gevarieerd dieet en lichaamsbeweging. GEBRUIK Meng twee scheppen Niteworks®-poeder (9 g) met 250 ml water of sap. Drink het ’s avonds voor het naar bed gaan. Niteworks® is voeding voor ’s nachts, speciaal ontwikkeld voor iedereen, maar in het bijzonder voor diegenen boven de 30.
Formule 2 Multivitaminencomplex
Formule 2 Multivitaminencomplex
Formula 2 Multivitaminen, uw dagelijkse multivitaminen met meer dan 15 vitaminen en mineralen om u te helpen uw ADH te bereiken. BELANGRIJKSTE VOORDELEN Helpt u bij het bereiken van uw dagelijkse vitaminen- en mineralenbehoefte als onderdeel van een evenwichtig en uitgebalanceerd dieet. Vitamine A, foliumzuur, B6, B12 en zink helpen bij het onderhouden van de normale functie van het immuunsysteem Calcium en fosfor voor het onderhoud van goede botten en tanden Vitamine C en E helpen cellen te beschermen tegen oxidatieve stress HOE KAN HET U HELPEN? Het is belangrijk om gevarieerde en uitgebalanceerde maaltijden in uw dagelijkse dieet te hebben. Als uw levensstijl hectisch is en u het lastig vindt de juiste balans te vinden, ondersteun uw lichaam dan met F2 Multivitaminen complex dat de essentiële vitaminen en mineralen biedt die uw lichaam nodig heeft. GEBRUIK Driemaal daags één tablet bij de maaltijd. Dit product kan gebruikt worden samen met de Herbalife Formula 1 Voedingsshakemix.